Карането на ски – начин на живот

Планината може да бъде чудесен антистрес лек!

 Да летиш срещу вятъра и да се спускаш по пистите в красотата на побелелите планини, за някои хора карането на ски е начин на живот! Защото всичко онова, което те прави щастлив се намира в планината и магията на ски преживяванията. Те изпълват душата и сърцето на скиорите, любители или професионалисти!

За някои хора начин на живот е да се хранят здравословно, за други – да практикуват йога, за трети начин на живот е карането на ски. Те с нетърпение очакват зимата и възможността да се отдадат на тяхната страст. Карането на ски ги прави щастливи и ги изпълва с положителни емоции!

Карането на ски е адреналин, страст и неповторимо изживяване!

Много от хората, трудно биха разбрали какво е изживяване като „карането на ски“. Затова с няколко думи ще опишем какво е за скиорите, начинът да „виреят“ в планината. Това е начин да търсят изживяване, с цената на прекараните часове на пистата, където е студено, мокро и хлъзгаво. Но скиорите са тези, които биха дали всичко, за да бъдат на пистата и да чакат с нетърпение светлите часове на деня. Възможността да се отправят на пътешествие, спускайки се по пистата е тяхната страст. Това е необходимия адреналин за всеки запален скиор!

За тях да бъдеш скиор е обвързано с думата „щастие“, „начин на живот“! 

Отделно от това, всички знаят, че движението е здраве. Затова и изживявайки своята мечта, скиорите успяват и да допринесат за създаването на здравословни навици. Умело стимулират  изграждането на имунна защита. Освен, че карането на ски е вид хоби и страст, то подобрява, както физическото така и психическото здраве на практикуващите този спорт. Скиорството създава начин за управление на живота, насочен към постигането на баланс в здравето, гъвкавост на мускулите, добра връзка между мозъка и опорно двигателния апарат. Това е и особено добър начин за постигане на добро сърдечно-съдово състояние.

Карането на ски е начин на живот!!!

Add Your Comment